Izleti

Opis rute:

Uživajte u nezaboravnom danu ploveći Jadranom s jednog otoka na drugi. Opustite se i uživajte u Blistavo tirkiznom moru, prekrasnim plažama i uvalama, te čarima Hrvatskog Jadrana.

Polazak iz Rogoznice u 09:30h, vožnja brodom do Modre špilje na otoku Visu, obilazak Modre špilje brodovima koje su licencirani za obilazak. Nakon Modre špilje vrijeme je za kupanje na plaži Budikovac, a nakon osvježenja u moru, turisti će uživati u divotama Zelene špilje. Posjet plaži Stiniva, kupanje i odmor na plaži Stiniva, koja je jedna od najljepših plaža u Europi po izboru čitatelja 2016.godine. Nakon plaže razgled grada Komiže. Nastavljamo vožnju brodom do otoka Šolte i Maslinice, jedinog šoltanskog naselja koje je smješteno u uvali zapadne obale otoka, kupanje i povratak u Rogoznicu, te večera u domaćoj atmosferi (riba ili meso)

CIJENA UKLJUČUJE:
– 1 dan izlet s brodom sa skipperom
– Razgledavanje idućih lokacija s vodičem: MODRA ŠPILJA, PLAŽA BUDIKOVAC, ZELENA ŠPILJA, PLAŽA VIŠKA, KOMIŽA, MASLINICA (OTOK ŠOLTA)
– Prijem dobrodošlice, piće
– večera, riba ili meso

DODATNE INFORMACIJE:
– Polasci: iz Rogoznice u 9:30h
– Nadoplate za ulaznicu u Modru špilju – 60,00kn

PREPORUKE:
– Ponijeti sa sobom neko piće i užinu
– Ponijeti kupaći kostim

Skraćeni opis rute: ROGOZNICA – MODRA ŠPILJA – PLAŽA BUDIKOVAC – ZELENA ŠPILJA – VIŠKA, PLAŽA STIVINA – KOMIŽA – MASLINICA OTOK ŠOLTA – ROGOZNICA

CIJENA PO OSOBI: 750,00 KN

ZA DIREKTAN BOOKING KONTAKTIRAJE NAS NA +00385 99197-3320 ILI NA EMAIL: [email protected]

Comments are closed.